FOTO Conducerea PSD Constanța s-a reunit pentru a primi o delegație chineză

Delegatia oficiala a Chinei primita de membrii PSD Constanta (1)

Partidul Social Democrat Constanța a primit în cursul zilei de 15 iulie a.c. vizita delegației oficiale a Chinei, aflată pentru câteva zile în România.

E.S. Liu Yunshan, membru al Comitetului Permanent al Biroului Politic al Comitetului Central al PCC, a venit la Constanța însoțit de Ambasadorul R.P. Chineze în România, E.S. Xu Feihong.

Oaspeții au vizitat Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” din comuna Cumpăna, ocazie cu care au subliniat importanța relațiilor de prietenie româno-chineză, dar și o expoziție de pictură realizată de copiii din localitate.

Deosebit de încântat de tablourile realizate de cei mici, E.S. Liu Yunshan a declarat:

“Expoziția este o miniatură a relațiilor de prietenie româno-chineză iar de-a lungul timpului au existat numeroase colaborări între cele două țări, colaborări care urmează să fie continuate de copiii noștri“.

Mariana Gaju, primarul comunei Cumpăna, a subliniat, de asemenea, următoarele:

”Comuna noastră are toate premisele pentru a atrage atenția investitorilor, fraților noștri din R.P. Chineză“.

Tot în cursul zilei de astăzi, delegația oficială a părții chineze a avut o întâlnire privată cu liderii social democrați constănțeni, întâlnire la care au participat dl Felix Stroe, Președintele PSD Constanța, dl Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanţa, dl Horia Ţuţuianu, Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, dl Mircea Dobre, Ministrul Turismului și dna Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.

De asemenea, la întâlnire a fost prezent și prefectul județului Constanța, dl Ioan Albu.

Cu această ocazie, dl Felix Stroe, Președintele PSD Constanța, a declarat:

“Este o zi reper, care va avea urmări economice, rodnice, în orașul Constanța, care este o poartă de intrare în România. Am putea să dezvoltăm aici un parc industrial cu companii de renume din China, lideri mondiali pe piața de profil.“

Referitor la oportunitățile pe care le oferă zona Mării Negre, E.S. Liu Yunshan, a precizat:

”Orașul Constanța, dar și județul, au o istorie bogată și veche de relații profunde de prietenie cu poporul chinez. Mulți lideri din țara mea, dar și oameni de afaceri, au speranța să dezvolte relațiile economice în această zonă, cum ar fi, spre exemplu, activitatea de operare în Portul Constanța.“

În perioada următoare, mai multe delegații din R.P.Chineză vor vizita Constanța cu interesul de a găsi oportunități de a investi aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*