FOTO Virginia Uzun și-a lansat, oficial, candidatura la Primăria Eforie: „Este important ca oamenii din Eforie să aibă încredere în cei cărora le vor da votul pe 27 septembrie”

Virginia Uzun și-a lansat oficial candidatura la Primăria orașului Eforie

Virginia Uzun și-a lansat oficial candidatura la Primăria orașului Eforie din partea Partidului Social Democrat, miercuri după-amiază, în cadrul unei manifestări inedite, pe o scenă amplasată în câmp, în fața a două blocuri construite cu destinația „locuințe pentru tineri” și finalizate în proporție de 75 la sută.

„Locul ales pentru lansare a avut scopul de a atrage atenția asupra faptului că, în timp ce familiile tinere pleacă din Eforie, una din cauze fiind lipsa de locuințe, ansamblul de două blocuri, însemnând 124 de apartamente, a fost lăsat de izbeliște în mandatul actualului primar”, a declarat candidatul PSD la funcția de primar al localității Eforie.

Virginia Uzun a vorbit despre programul său electoral, care speră să devină program de administrare a localității. Un program în nouă puncte, toate reprezentând câte un domeniu prioritar, fiecare din aceste domenii având enumerate câte trei urgențe.

Lansarea a fost una inedită: prezentarea candidatei și susținerea ei de alte voci cunoscute ale administrației constănțene au avut loc în fața a circa 40 de scaune inițial goale, aflate într-un perimetru delimitat cu o bandă galbenă, și a unui număr de susținători – limitat de normele actuale pentru desfășurarea manifestărilor electorale în aer liber, care au stat în picioare, în exteriorul perimetrului marcat, la distanța impusă de regulile de combatere a pandemiei, iar la final, ca un gest simbolic, au rupt banda galbenă și s-au așezat în jurul candidatului și a consilierilor locali propuși pe lista PSD.

Principalul invitat al manifestării a fost primarul comunei Cumpăna și, totodată, președinte al Organizației Județene de Femei a PSD, Mariana Gâju, care și-a arătat toată susținerea față de candidatura Virginiei Uzun, recomandând-o cu căldură cetățenilor din Eforie. Mariana Gâju este unul dintre cei mai longevivi primari din județ, având în spate o carieră neîntreruptă de 20 de ani în fruntea urbei sale, iar în față, candidatura pentru cel de-al șaselea mandat.

Virginia Uzun a adus în cuvântul său o critică acidă actualei administrații a orașului și actualului primar PNL.

„Da, l-aș fi invitat pe actualul primar, dar nu mi-ar fi răspuns ori ar fi refuzat să participe. Nu mi-ar fi răspuns, așa cum refuză să vă răspundă și vouă la salut în rarele momente în care îl întâlniți pe stradă. Ori așa cum refuză să vă răspundă la solicitările normale și legitime pe care le aveți către primărie. În schimb, ar fi trimis inspectorii primăriei să vă dea o amendă pentru lipsa autorizațiilor pe care nu vi le emite niciodată. Ar fi trimis poliția locală să vă intimideze, așa cum procedează cu cei care încearcă să își ducă traiul dintr-o tarabă amplasată pe domeniul public”, a declarat Virginia Uzun.

Un alt moment important al lansării a fost prezentarea echipei de consilieri locali aflați pe lista PSD. Virginia Uzun consideră că a format „o echipă de consilieri care reprezintă în mod echilibrat cele două localități componente ale orașului Eforie – Eforie Nord și Eforie Sud, pe listă fiind persoane de cele mai diverse profesii, care, prin activitatea lor profesională și în plan social, au dobândit respectul concetățenilor“.

În nota simbolului 9 din hashtagul consacrat al campaniei Virginiei Uzun #9nepasadeEforie, pe scenă au fost invitați candidații aflați pe primele nouă poziții ale listei de candidați la Consiliul Local Eforie. Primii doi s-au prezentat dr. Cristian Moșnianu, conferențiar universitar la Universitatea „Ovidius“ din Constanța și fost prodecan al Facultății de Istorie și Științe Administrative și dr. Cerasela Cozoș – profesor de matematică și director al Liceului „Carmen Sylva“, urmați de Ionuț Savu – consilier local în funcție și vicepreședinte al unui important sindicat portuar, economistul Cătălin Nagy – antreprenor în turism, consilierul județean în funcție Ionelia Lokman, Aidîn Omer – președintele Uniunii Democrate Turce Eforie, căpitanul maritim Vasile Andrei, juristul Dumitru Munteanu și pensionarul Marian Ștefan.

„Este important ca oamenii din Eforie să aibă încredere în cei cărora le vor da votul pe 27 septembrie“, a concluzionat Virginia Uzun după prezentarea echipei sale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*