FOTO Restaurantul Rustic din Constanța a fost închis temporar și a primit o amendă de 20.000 de lei

Control OPC la restaurantul Rustic. FOTO OPC Constanta

Inspectorii OPC Constanța au luat o măsură drastică în ceea ce privește celebrul restaurant Rustic din Constanța. Potrivit șefului instituției, Horia Constantinescu, a fost aplicată o amendă de 20.000 lei, cantitatea de 496 kg diverse sortimente de pește, carne, alimente gătite a fost retrasă din circuit și îndrumate spre distrugere și de aemenea s-a dispus oprirea temporară de prestări servicii până la remediere.

Sancțiunea vine după ce luni 4 septembrie la restaurantul Rustic inspectorii OPC au efectuat un control și au găsit mizerie, produse depozitate în mod neconform, dar și produse expirate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*