FOTO VIDEO Valentin Vrabie și-a lansat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Medgidia sub sloganul: „Oameni buni și lume bună, nu dați Vrabia din mână”

Valentin Vrabie și-a lansat candidatura pentru un nou mandat de primar la Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, și-a lansat astăzi candidatura pentru un nou mandat, din partea PNL, și a anunțat că are un mesaj simplu pentru alegători. Acesta este: „Oameni buni și lume bună, nu dați Vrabia din mână”.

La evenimentul de lansare de la Medgidia au fost prezenți președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă și candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța, Florin Mitroi.

Bogdan Huțucă a vorbit în discursul său despre banii atrași de Valentin Vrabie pentru dezvoltarea orașului.

„Vreau să spun că până la Vali Vrabie, Primăria Medgidia n-a atras niciodată atâtea resurse financiare și atâtea fonduri. Vorbim de peste 340 de milioane de euro din surse publice, europene și private,  bani investiți în proiecte care se află astăzi finalizate sau în anumite stagii de dezvoltare. Lucrurile bune nu se fac ușor. Se fac cu o echipă întotdeauna, se fac cu încredere, se fac cu foarte multă forță.Câteodată trebuie să ai răbdare, dar în primul rând trebuie să ai pricepere.

Pentru cine are ochi să vadă, este vizibil faptul că în Medgidia vorbim de un plan de dezvoltare accelerat. De ce înainte de Vali Vrabie nu s-au întâmplat toate aceste lucruri? De ce n-au venit investitori privați care să genereze locuri de muncă și care să genereze prosperitate în această comunitate?  De ce această localitate nu s-a dezvoltat cum este dezvoltată acum, pentru că nu vorbim de un simplu oraș, vorbim de o localitate cu statut de municipiu? 

Răspunsul este simplu, pentru că întotdeauna investițiile private le aduc investițiile publice, investițiile publice sunt cele care atrag investițiile private,  pentru că investitorii privați vor întotdeauna predictibilitate și încredere și este demonstrat faptul că Vali a a fost un partener de încredere pentru toți investitorii privați din această localitate”, a afirmat Bogdan Huțucă.

Liderul PNL consideră că Medgidia s-a schimbat total în mandatele lui Valentin Vrabie.

„S-a schimbat Medgidia total. Se simte o vibrație care nu s-a mai simțit de foarte, foarte mult timp.  Apreciez foarte mult ce face Vali Vrabie aici și vreau să vă spun un lucru care nu are legătură neapărat cu munca de primar, nu are legătură cu dezvoltarea orașului, sau poate că are legătură, nu-mi dau seama, dar Vali Vrabie cu resursele sale de încredere și de voință, a traversat provocări care poate pe alții i-ar fi doborât.  Și faptul că el a reușit să urmeze parcursul firesc al luptei, ne-a dat un lucru pe care noi îl știm așa din zicale, că ceea ce nu te doboară te face mai puternic. 

Apreciez foarte mult modul în care comunitatea din Medgidia s-a unit și s-a consolidat în jurul lui Vali Vrabie, pentru că au înțeles că el este omul de care ei au nevoie. Astăzi la această masă avem doi oameni, în primul rând, avem cei mai populari și cei mai performanți administratori publici din județul Constanța. Evident că vorbesc de Vali Vrabie și de Florin Mitroi. Și eu vă spun un lucru. Cu ei alături sau cu ei împreună, sloganul construim Medgidia împreună sau construim Medgidia pentru voi devine un target, devine un obiectiv, cu siguranță”, a mai spus liderul PNL Constanța.

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța, Florin Mitroi, a povestit de ce îl susține pe Valentin Vrabie pentru un nou mandat la Primăria Medgidia.

„Îl susțin pe Vali la funcția de primar la municipiul Medgidia, pentru continuitate din  toate considerentele pe care vi le voi spune acum. Este un om dintre oameni şi pentru oameni, este un om care a dovedit că ştie administraţie, este un om care a trecut prin bătălii, dacă vreți, politice, din păcate, este un om care ştie cum să închege în jurul lui o echipă. Din fericire, astăzi am ajuns, și nu noi, populația României să nu mai aleagă politicieni care urlă, ci oameni de administrație, oameni echilibrați, oameni care au dovedit prin fapte, nu prin vorbe.

Este un motiv că Florin Mitroi este astăzi alături de Vali Vrabie, nu pentru voturi, să știți, pentru omul Vali Vrabie. Este un om bun, un om înțelept, un om credincios, dacă vreți, un om care a dovedit că știe să închege oameni, că știe să fie un bun prieten și să fie un administrator pentru oameni. Cred că Vali Vrabie nu are nevoie de serviciu. Cu siguranță el este dedicat administrației locale”, a spus Florin Mitroi.

Valentin Vrabie a declarat pentru CTnews că își dorește ca peste încă patru să se vorbească despre Medgidia ca despre un municipiu autofinanțat, independent financiar.

„Experiența, ambiția, curajul, determinarea, sunt ingredientele necesare pentru ca cel de-al treilea mandat să fie cel în care succesul, să spun, în Medgidia va fi de partea cetățenilor, avantajele să fie în favoarea lor, iar peste patru ani de zile să se vorbească de Medgidia la nivelul municipiilor dezvoltate, autofinanțate, independente financiar. Noi, deocamdată, suntem într-o situație financiară în care suntem finanțați de la bugetul de stat. Dar lucrul acesta este pe punctul de a se schimba și speranța este că și certitudinea că avem multe investiții, că vom avea un municipiu demn de invidiat”, a afirmat Valentin Vrabie.

El a recunoscut că proiectul său de suflet pentru următorul mandat este extinderea Spitalului Municipal Medgidia.

Valentin Vrabie a vorbit și despre lucrările de infrastructură din oraș.

„Mai este de lucru și chiar dacă terminăm într-o parte, normal își termină, își expiră valabilitatea celorlalte drumuri și o iei de la capăt. Infrastructura este inevitabil perpetuă, dar cu siguranță condițiile de trai vor fi altele în Medgidia, iar cetățenii vor fi mai fericiți. În primul rând, ca să vă spun un lucru, ce bucurie am eu la ora aceasta că a dispărut ura aceea din Consiliul Local.

Acei consilieri care n-au făcut nimic toată viața lor, numai au bulversat activitatea, au creat o imagine proastă pentru municipiul Megidia, ceea ce a dus la îndepărtarea investitorilor. Sau, de fapt, ne-au ocolit pur și simplu. Pentru că vedeau circul acela din Consiliul Local, iar nimeni nu vrea să poposească nici măcar pentru a sta la o cafea în Megidia. La ora aceasta, oamenii ne-au înțeles, suntem o comunitate unită, au început să primeze faptele mai mult decât vorbele care erau înainte și mă bucur pentru lucrul acesta”, a declarat Valentin Vrabie.

Candidatul PNL la Primăria Medgidia a avut șu un mesaj pentru alegători:

„Oameni buni și lume bună, nu dați Vrabia din mână”.

– Comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Constanța
– Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro
– CUI mandatar financiar coordonator: 21240015

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*