FOTO VIDEO Un incendiu puternic a izbucnit la o vilă din localitatea 23 August

Focul la casă se manifesta cu violență. FOTO captură video

O vilă din localitatea 23 August a luat foc și a ars ca o torță, flăcările fiind alimentate de vântul puternic

Incendiul a fost observat în jurul orei 17,30, când flăcările violente au ieșit prin acoperiș, vâlvătaia putând fi observată de la mare distanță.

La incendiu au fost trimise trei autospeciala de stingere cu apă și spumă ale ISU Tulcea – două de la stația Tuzla și una de la Mangalia.  Când au ajuns pompierii la fața locului, acoperișul casei ardea în întregime, acesta extizându-se și la acoperișul unei case învecinate. S-a început intervenția lucrându-se pentru localizare și limitarea incendiului să nu se extindă și mai mult.

Potrivit localnicilor, casa nu este locuită, proprietarul fiind din altă localitate.

La fața locului a mai fost trimisă o a patra mașină a ISU Dobrogea, de la stația Mangalia, fiind vorba de o autospecială de mare capacitate.

UPDATE h 21.55

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 21.30 și potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, ambele case afectate de incendiu – compuse din parter, etaj și mansard, sunt locuite.  C

Prima casă de la care a pornit incendiul a fost distrusă în proporție de 80 %. La cea de a doua au fost distruse acoperișul și mansarda și deteriorați pereții și interiorul până la parter.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*