FOTO VIDEO Un bărbat a fost rănit ușor în urma unui accident rutier produs în Tuzla

O persoană a fost rănită în urma accidentului. FOTO Cristina NIȚĂ

Un bărbat a ajuns la spital, iar un altul s-a ales cu dosar penal în urma unui accident rutier produs în localitatea Tuzla. 

Accidentul s-a produs în jur seara de 15 iunie, în jurul orei 21.50, când un bărbat în vârstă de 28 de ani a condus un autoturism, pe DN 39 în localitatea Tuzla, pe banda numărul 2, dinspre Mangalia către Constanţa. Când a ajuns la marcajul pietonal din apropiere cu strada Morii, a surprins şi accidentat uşor un barbat, de 49 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din dreapta conducătorului auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*