FOTO VIDEO Un autoturism a luat foc pe Autostrada A2 în urma unui accident rutier

Autoturismul a luat foc imediat după impact

Momente de panică pe Autostrada A2, pe sensul de mers București – Constanța. Un autoturism scăpat de sub control s-a izbit de parapetul lateral și a luat foc.

Accidentul s-a petrecut la km 202 sens de mers București – Constanța în jurul prânzului, fiind anunțată la 112 și o persoană rănită. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B din cadrul Detașamentului Medgidia a ISU Dobrogea.

Traficul rutier a fost blocat timp de mai bine de jumătate de oră, până când pompierii au reușit să stingă focul.

Persoana anunțată inițial ca fiind rănită a suferit doar un atac de panică și a refuzat transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Unde e VIDEO? Ca asa ati pus in titlu..
    Mintiti ca sa deschida lumea stirea…si in strire poze de 2 lei..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*