FOTO VIDEO Turkish Airlines a pus agențiile de turism față în față. A treia ediție a Turneului de Bowling și-a desemnat câștigătorii

Turkish Airlines Bowling Tournament 2016 Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Turkish Airlines Bowling Tournament 2016 Constanța. FOTO Adrian Boioglu

A devenit o tradiție anuală la Constanța. Ceea ce nu a reușit nimeni până acum, a făcut Turkish Airlines. Mica filială de la Constanța a liniei aeriene nu are grijă doar de zborurile bi-săptămânale către Istanbul și înapoi, ci și de evenimente care atrag oamenii de turism.

Turkish Airlines Bowling Tournament este competiția care pune sub același acoperiș zeci de reprezentanți ai agențiilor de turism din Dobrogea. Șapte echipe s-au înscris la această a treia ediție a campionatului de Bowling de la Constanța, iar lupta lor s-a transformat în scurt timp într-una veselă.

Echipele agențiilor de turism aveau de câștigat medaliile de aur, argint și bronz, dar și posibilitatea de a merge în finala de la Istanbul. Condiția esențială pentru această călătorie era ca punctajul maxim al echipei câștigătoare să fie mai mare decât cel al câștigătoarei de la o competiție similară desfășurată la București. Condiția nu a fost îndeplinită. Câștigătorii s-au ales cu doar 100 puncte mai puțin decât cei din capitală, dar asta nu i-a împiedicat pe toți să se distreze și să câștige experiență pentru ediția viitoare.

Iată imaginile surprinse de echipa Constanța NEWS la competiția de la Constanța și video realizat cu ajutorul celor de la photo-live.ro în care apar Gunes Tanay, Marketing Manager la Turkish Airlines și Corina Martin, care a reprezentat Agenția de turism Mistral.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*