FOTO VIDEO Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii constănțeni pentru trafic de droguri

Droguri găsite de polițiști în urma unei percheziții. FOTO Poliția Română - DIICOT

Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii constănțeni pentru trafic de droguri, anchetatorii confiscând 200 de grame de cannabis și mai multe sume de bani.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T.Constanța, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Constanța.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în cursul zilei de ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate au descins la locuințele a doi bărbați, în vârstă de 20 de ani.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul B.C.C.O. au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 30 de ani, în timp ce vindea 83 de grame de cannabis. După realizarea flagrantului, a fost efectuată o altă percheziție domiciliară.

Polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 200 de grame de cannabis, 2 cântare electronice, 3 grindere, 2 telefoane mobile, precum și 190 de lire sterline, 250 de euro și 200 de dolari.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei trei bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La percheziții au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*