FOTO VIDEO Terasa Carlos din Eforie Sud a fost închisă temporar. Inspectorii OPC au aplicat o amendă de 25.000 de lei

Mizieria găsită de inspectorii OPC

Alimente păstrate de pe o zi pe alta și depozitate în locuri improprii, insalubre, materie primă de gătit expirată și mizerie, toate acestea au fost găsite cu ocazia unui nou control al OPC Constanța pe litoral.

Acțiunea inspectorilor OPC a vizat o terasă din Eforie SUD – Carlos. Imaginile luate de aici de către inspectorii OPC te fac să te îngrozești.

„Lucruri depozitate impropriu, ieșite din termenul de valabilitate, depozitate total neconform, gătite într-o bucătărie de vară pe caldarâm, sub cerul liber, fără respectarea vreuneia dintre norme, măcar de bun simț în ceea ce înseamnă alimentație publică“ a povestit Horia Constantinescu, șeful OPC Constanța.

 

Pentru problemele găsite s-a luat măsura opririi temporare de prestări servicii a unității de alimentație publică și aplicarea unei amenzi de 25.000 de lei.

„25.000 de lei la deficiențele găsite nu este o amendă record. Începe să reprezinte o stare de normalitate. Nu găsim altă formulă să îi convingem să își remedieze deficiențele înainte de a ajunge noi în control. Este prea târziu. Înseamnă că până la acest moment au reușit să păcălească o sumedenie de consumatori, servindu-le produse total neconforme și pregătite într-un mod total impropriu,“ a subliniat Horia Constantinescu. 

Inspectorii au oprit de la consum aproximativ 40 kilograme de carne şi peşte.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*