FOTO VIDEO Scandal între clanurile de romi din Constanța – nu au vrut să intre cu datorii neplătite în noul an

Suspectul a fost dus de către polițiști la instanța de judecată. FOTO IPJ Constanța

Clanurile de romi Căldăraru și Petrache sunt cunoscute în municipiul Constanța în urma deselor conflicte pe care le-au provocat în ultimii ani. Nici o parte nu vrea să rămână cu polițe neplătite și cum au ocazia se răfuiesc. După ultimul conflict al lor din ziua de 30 decembrie a fost nevoie de intervenția mascaților pentru a ține cele două familii la distanță.

Așa s-a întâmplat și în dimineața de 30 decembrie, când, un membru al familiei Căldăraru a fost tăiat de un individ cu care avea conflicte mai vechi, acesta fiind din familia Petrache.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 9.00, polițiștii Secției 4 au fost sesizați de către un bărbat, de 60 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla în piața Brick din municipiul Constanța, a avut un conflict cu un alt bărbat, de 51 de ani.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, pe fondul unor conflicte mai vechi, bărbatul de 51 de ani l-a înțepat cu un obiect tăietor-înțepător pe un alt bărbat, de 60 de ani, care ulterior a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru acordarea de îngrijiri medicale, având diagnosticul de plăgi înjunghiate superficiale și traumatism prin agresiune. Victima a fost examinată medico-legal, ocazie cu care s-a stabilit faptul că prezintă leziuni traumatice care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale, viața nefiindu-i pusă în pericol.

Oamenii legii l-au reținut pe autor pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar astăzi, bărbatul a fost propus spre arestare preventivă, instanța dispunând măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii Secției 4 au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*