FOTO VIDEO Revelion la Restaurantul Delfinul din Constanța. Oferte pentru toate buzunarele, într-un loc cunoscut fiecărui constănțean

Restaurantul Delfinul din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Atunci când întrebi constănțeanul de rând unde se mănâncă o ciorbă de burtă bună sau unde găsești o porție de papanași ca la mama acasă răspunsul va fi, invariabil: Restaurantul Delfinul. Locația este atât de populară încât, în ultimii ani, constănțenii o aleg tot mai des pentru evenimentele de familie, indiferent de natura lor. Iar Revelionul la Delfinul vine cu o ofertă specială și multe surprize.

Pregătirile pentru petrecerea dintre ani au început deja în restaurantul situat pe strada Flămânda la numărul 19. Meniul anunțat de organizatori este unul bogat.

Aperitivul este format dintr-o ruladă de cașcaval, ruladă de pui, somon fume pe felie de lămâie, măsline mozaic, floare din Salam de Sibiu, doboș din șuncă și cașcaval, corăbioară de icre și liptauer cremă din brânză.

Amatorii de pește vor găsi în meniu și un file de biban cu ierburi aromate la care se adaugă un orez sălbatic cu mazăre, mix de legume și sos remoulade.

“Felul principal este alcătuit dintr-o ruladă de pui cu bacon și un mușchi file de porc împănat cu ardei bicolor. Garnitura este una de cartofi gratinați cu brânză și smântână și salată de iarnă. Mușciulețul de porc este făcut la cupotor. Apoi se taie felii și se pune la montaj”, a explicat bucătarul șef al restaurantului Delfinul, pentru Constanța NEWS. 

Meniul este completat de cafea, saleuri, fursecuri asortate, alune, fructe asortate și tortul casei. Dar petrecăreții au parte și de Free Bar cu Whiskey J&B, Vodka Stalinskaya, Garrone, Campari Orange, vinuri de Ostrov, Coca Cola, Fanta, apă, șampanie sau Cappy de portocale.

“Buna dispoziție va fi asigurată de formația ATLAS din Constanța. Ne vor încânta ansamblul Sorina Preda & Friends care ne vor colinda, apoi vom dansa alături de formația All in One, tot din Constanța. Programul va începe la ora 21.00 și va ține până în zorii zilei. Rezervările se pot face la sediul nostru, sau online, pe email (office@restaurantdelfinul.ro). Doritorii trebuie să achite un avans – contravaloarea unui meniu”, a explicat Georgeta Bileca, director economic la Restaurantul Delfinul din Constanța.

Prețul unui meniu de revelion și al unei seri de neuitat la cumpăna dintre ani este de 220 lei la Restaurantul Delfinul. Constănțenii pot afla informații suplimentare despre oferta pentru “Revelion 2020” la telefon 0241.636.883.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*