FOTO VIDEO Primăria Mihail Kogălniceanu modernizează școlile din comună. A început montarea tablelor interactive

Table inteligente pentru elevii din Mihail Kogălniceanu. FOTO Primăria Mihail Kogălniceanu

Primăria Mihail Kogălniceanu modernizează școlile din comună și a început montarea tablelor interactive.

Astfel, au început să fie furnizate și instalate echipamentele digitale din cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța”. Dotarea a început cu satul Piatra, acolo unde au fost instalate tablele interactive.

„Acest proiect reprezintă un pas important pentru modernizarea și digitalizarea unităților de învățământ din comuna Mihail Kogălniceanu. Prin dotarea cu echipamente de ultimă generație, ne asigurăm că elevii și profesorii au acces la resursele necesare pentru a performa la cele mai înalte standarde”, a declarat primarul Ancuța Belu.

Responsabilul Școlii nr. 1, Piatra, Mihaela Druga, a vorbit despre importanța tablei interactive în procesul educațional.

„Tabla interactivă este esențială în desfășurarea întregului proces instructiv-educativ din școală. Elevii au fost foarte încântați la primirea acestora. Pe lângă faptul că facilitează nu doar munca profesorului ci și capacitatea elevilor de a asimila informații, ele sunt deosebit de practice. Lecțiile devin mai captivante prin prezentarea de imagini, povești, jocuri interactive, cântece etc., stimulând enorm implicarea elevilor. Folosirea acestor table transformă învățarea din corvoadă într-o adevărată plăcere” – Mihaela Druga.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*