FOTO VIDEO Primăria Medgidia a sărbătorit ”Nunta de aur” alături de cele mai longevive cupluri din municipiu

Cele mai longevive cupluri din Medgidia. FOTO Primăria Medgidia
Cele mai longevive cupluri din Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

Zeci de cupluri din municipiul Medgidia au avut parte marți, 4 octombrie, de o zi specială. Din dorința de a promova rolul familiei în cadrul comunității, administrația publică locală a sărbătorit ”Nunta de aur”.

Este vorba despre 32 dintre cele mai durabile cupluri din Medgidia, care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsătorie.

Evenimentul a avut loc în incinta Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, unde cei peste 60 de seniori au fost felicitați și le-au fost acordate premii, diplome și flori. Prin organizarea acestui moment, administrația publică locală și-a arătat respectul și prețuirea pentru cei care trăind o viață împreună au învățat ce înseamnă prietenia, loialitatea și toleranța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*