FOTO Comuna Cumpăna a reprezentat Dobrogea la Muzeul Satului. Bunătățile cumpănene au delectat vizitatorii europeni

Primărița Mariana Gâju, la Muzeul Satului. FOTO Primăria Cumpăna
Primărița Mariana Gâju, la Muzeul Satului. FOTO Primăria Cumpăna

Comuna constănțeană Cumpăna a adus bunătățile dobrogene la Muzeul Satului.

În perioada 25-26 noiembrie 2018, Asociația Comunelor din România (președinte Emil Drahici, primar comună Vulcan – Băi , județul Dâmbovița) a organizat la București vizita de lucru a Grupului politic Alianța Europeană din cadrul Comitetelui European al Regiunilor.

Tema acestei întâlniri a fost “Investițiile și coeziunile din Europa și comunitățile locale care promovează inovația și patrimoniul cultural” și a avut ca invitați atât reprezentanți ai Grupului politic Alianța Europeană din cadrul Comitetului European al Regiunilor, cât și reprezentanți ai ministerelor din România și ai autorităților publice locale. Una dintre locațiile vizitate de reprezentanții Comitetului European al Regiunilor a fost Muzeul Satului, unde comuna Cumpăna a fost prezentă cu un stand de produse tradiționale dobrogene.

În urma vizitei delegației oficiale la standul comunei Cumpăna, aceștia s-au declarat încântați atât de varietatea multietnică a costumelor populare cât și de calitatea produselor culinare dobrogene. Delegația comunei Cumpăna a fost condusă de primarul Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*