FOTO VIDEO Polițiștii locali constănțeni au început ridicarea autoturismelor abandonate pe raza municipiului

Primele mașini abandonate în municipiul Constanța au fost ridicate. FOTO Poliția Locală Constanța

Marți 13, zi cu ghionion pentru proprietarii a 50 de autovehicule abandonate pe raza municipiului Constanța. Polițiștii locali au început ridicarea acestora, iar cei care vor dori să și le recupereze vor avea de scos bani mulți din buzunar.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au demarat în cursul zilei de 13 martie o campanie pentru ridicarea a 50 de autovehicule abandonate sau fără proprietari de pe domeniul public al municipiului Constanta. Aceasta activitate are ca misiune specifică eliberarea domeniului public ocupat în mod nelegal. În plus, acestea sunt adevărate focare de infecție, fiind adăpost pentru persoanele fără casă sau adevărate ghene de gunoi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*