FOTO VIDEO Plută de salvare cu însemne militare, dar fără persoane la bord, găsită pe mare în apropierea Portului Constanţa

Plută de salvare cu însemne militare, găsită pe mare în apropierea Portului Constanţa. FOTO ARSVOM

O plută de salvare cu însemne militare, dar fără persoane la bord, a fost găsită în apele teritoriale ale Mării Negre, în apropierea Portului Constanța, de către un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM).

Potrivit reprezentanților agenției, pluta a fost descoperită la aproximativ 10 mile marine travers de Portul Constanţa.

„În plută, care are însemne militare, nu se afla nicio persoană. Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la cum a ajuns aceasta în mare şi cui ar aparţine”, au precizat reprezentanții ARSVOM.

De asemenea, potrivit surselor citate, în plută se aflau mai multe veste de salvare care aveau un număr de bordaj şi nu un nume de navă, cum ar fi trebuit.

Plută de salvare cu însemne militare, găsită pe mare în apropierea Portului Constanţa. FOTO ARSVOM

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*