FOTO VIDEO Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța: “Se pregătește un blat prin care se încearcă să câștige în continuare domnul Chițac”

Ovidiu Cupșa. FOTO Mitică Raftu

Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, acuză că se pregătește un blat prin care să câștige în continuare Vergil Chițac, candidatul PNL.

Ovidiu Cupșa a declarat astăzi într-o conferință de presă, că grupurile de interese transpartinice țin Constanța captivă.

“Constanța este condusă de grupuri de interese. Sunt grupuri de interese transpartinice. În Constanța se pregătește un blat prin care se încearcă să câștige în continuare domnul Chițac. Grupurile de interese transpartinice sunt grupuri care țin Constanța captivă. Mai ales pe vremea domnului Chițac atât oamenii de afaceri din PSD, PNL, cât și din alte partide care fac parte din aceste grupuri și-au rezolvat toate problemele. Următoarele obiective sunt construcțiile de pe faleza orașului, vânzarea din patrimoniul orașului undeva la limita legii și păstrarea Constanței în această captivitate, în care deschiderea, crearea de locuri de muncă, proiectele de dezvoltare durabilă a orașului sunt ținute captive”, a declarat Ovidiu Cupșa.

El susține că toți contracandidații săi încearcă să îl minimalizeze și să îl ridiculizeze.

Singurul mod în care încearcă să scape de Cupșa este minimalizându-l. O să aflați mereu că sunt pe locul patru, că nu contez la vot, că procentele noastre sunt pe ultimul loc. Ei încearcă, au încercat și cu cumpărat și cu intimidat, le-a mai rămas să mă ridiculizeze. Faptul că încearcă să mă ridiculizeze este foarte ok. Inclusiv faptul că sunt singurul candidat din Constanța care poate să iasă singur pe stradă să se întâlnească cu orice mulțime de oameni și să nu aibă niciun fel de problemă”, a explicat candidatul AUR la Primăria Constanța.

El a afirmat că se așteaptă să aibă 30% la alegerile din 9 iunie.

La ce procente mă aștept eu? La 30%.  Nu știu să vă spun pentru Consiliul Județean că nu am o imagine clară asupra Consiliului Județean. Dar Mohammad Murad are șanse mari de a câștiga. Voturile celorlați se împart. Candidează și Mihai Lupu din partea PUSL, cu siguranță va rupe o bună parte din procentele PNL, PSD a venit cu domnul Grasa, care nu este un candidat puternic, nu e un om puternic, nu e un om cunoscut, deci blatul se pregătește tot pentru PNL. Orașele au fost tranzacționate. Constanța contra Timișoara. De asta PSD nu a venit cu candidați cu care să câștige Constanța. Nici la Primărie, nici la Consiliul Județean”, a mai afirmat Ovidiu Cupșa.

El dorește ca în cazul în care va deveni primar ședințele de Consiliul Local vor avea loc la Casa de Cultură.

Sunt un om transparent și când vii cu ședințe de consiliul transparente, cu proiecte transparente, chiar și cei cu care nu faci alianță vor fi obligați de opinia publică să voteze proiecte benefice pentru oraș. Pe mandatul meu, dacă mă ajută Dumnezeu să ajung primar, nu vor mai veni consilieri cu proiecte pe sub mână, date pe online. O să fac ședințele publice. O să le probabil și într-un loc public, mă gândesc serios la o sală gen Casa de Cultură sau teatrul Jean Constantin, în care să aibă acces toată lumea”, a mai spus Ovidiu Cupșa.

El a răspuns și acuzațiilor că AUR ar avea afinități pro-ruse.

Ei sunt mai pro-ruși decât noi. Gândiți-vă că oamenii care sunt în spatele lui Chițac investesc capitalul rusesc în afacerile lor și știți de cine vorbesc. Și noi suntem pro-ruși?”, a mai declarat candidatul AUR la Primăria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*