FOTO VIDEO Orașul Ovidiu s-a transformat – pentru o zi – în Capitala Dansului Sportiv din România

Sportivii de toate vârstele au luptat pentru a urca pe podium. FOTO Cătălin SCHIPOR

Primăria Ovidiu și Clubul de Dans din Ovidiu și au dus la capăt un mare proiect: Concursul Zonal de Dans Sportiv. Reprezentanții Federației Române de Dans Sportiv au răspuns pozitiv la provocare și au rămas impresionați de buna organizare.

Sute de sportivi de toate vârstele și din toată țara, nu numai din Dobrogea și vecinătăți au răspuns provocării de a participa la  „Concursul zonal de dans sportiv“- Cupa Ovidiu – ediţia I  organizat de administrația publică locală în parteneriat cu Federația Română de Dans Sportiv și Clubul de dans sportiv „Dance World Studio“. Startul s-a dat sâmbătă, 5 mai,la ora 9.00 și s-a terminat seara târziu.

În ring au intrat și copiii din ansamblul de dansuri aromâne Armânamea, care au impresionat publicul cu dansurile și cântecele specificie comunității aromâne.

“Meritul este în primul rând al profesoarei de dans sportiv al clubului nostru. Este vorba de Cosmina Drăgan. O felicit, desigur că este o inițiativă foarte bună și suntem parteneri. Suntem parteneri cu Primăria Ovidiu, Consiliul Local. Dar în primul rând trebuie să mulțumesc Federației Române de Dans Sportiv. Au fost implicați, au spus “Da”, cu siguranță vor merge și la a doua ediție si la a noua cel mai probabil pentru că pot să vă spun că din punctul nostru de vedere este un real succes, numai și datorită faptului că am avut înscriși în concurs peste 550 de concurenți din toată țara”, a declarat pentru Constanța NEWS, primarul orașului Ovidiu, George Scupra.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*