Din Constanța se ridică un nou campion de tenis, Andrei Timaru

Andrei Timaru, noua speranță a tenisului constănțean

Tenismanul Andrei Timaru din Constanța a devenit campion național la tenis de câmp, pentru al doilea an consecutiv la categoria sa de vârstă.

După ce anul trecut sportivul constănțean, în vârstă de aproape 9 ani, Andrei Timaru a devenit campion național la tenis de câmp, categoria roșu, iată că și anul acesta reușește o nouă performanță.

La Turneul Campionilor Tenis10 FRT & Teens, organizat de Federația Română de Tenis, desfășurat la Brașov, în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, sportivul legitimat la CS Tenis Club TDC Constanța a devenit campion național la categoria Verde-Challenger.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*