FOTO VIDEO O fetiță de 6 ani a murit arsă de vie într-o rulotă

Zona tragediei a fost izolată de către polițiști. FOTO Catalin Schipor

Un tragic eveniment s-a produs duminică seară în Constanța, pe bulevardul Mamaia.

Potrivit martorilor, rulota se afla în mers în momentul în care a luat foc la partea din față. Șoferul a apucat sa tragă pe dreapta, iar flăcările s-au răspândit cu violență și au cuprins întreaga mașină. La scurt timp s-a auzit și o explozie. Doi adulți și un copil au reușit să se salveze, dar o fată de 6 ani a rămas în rulota care a fost mistuită de flăcări. La fața locului au fost trimise un echipaj SMURD de tip B, o ambulanță a SAJ tip Bși una de tip C, dar și o autospecială de stingere și descarcerare. Echipele de pompieri ale ISU Dobrogea ajunse la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a salva fata.

Cadrele medicale au preluat o victima de sex feminin arsuri pe aproximativ 20% din suprafața corpului, un bărbat cu arsuri de 40 % din suprafața corpului, gradul 2-3, ambii conștienți. De asemenea a mai fost preluat un băiat de 4 ani, fără arsuri, care a fost transportat la spital pentru supraveghere medicală.

Polițiștii criminaliști au deschis o anchetă la fața locului pentru a încerca să stabilească ce s-a întâmplat. Traficul rutier pe bulevardul Mamaia a fost restricționat și deviat timp de mai multe ore, până când criminaliștii au terminat cercetările.

Mașina care a luat foc este o autorulotă, model mai vechi, dar care se pare că fusese proaspăt achiziționată de familia respectivă, având încă numere de înmatriculare roșii (provizorii).

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*