FOTO VIDEO O fetiță de 6 ani a murit arsă de vie într-o rulotă

Zona tragediei a fost izolată de către polițiști. FOTO Catalin Schipor

Un tragic eveniment s-a produs duminică seară în Constanța, pe bulevardul Mamaia.

Potrivit martorilor, rulota se afla în mers în momentul în care a luat foc la partea din față. Șoferul a apucat sa tragă pe dreapta, iar flăcările s-au răspândit cu violență și au cuprins întreaga mașină. La scurt timp s-a auzit și o explozie. Doi adulți și un copil au reușit să se salveze, dar o fată de 6 ani a rămas în rulota care a fost mistuită de flăcări. La fața locului au fost trimise un echipaj SMURD de tip B, o ambulanță a SAJ tip Bși una de tip C, dar și o autospecială de stingere și descarcerare. Echipele de pompieri ale ISU Dobrogea ajunse la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a salva fata.

Cadrele medicale au preluat o victima de sex feminin arsuri pe aproximativ 20% din suprafața corpului, un bărbat cu arsuri de 40 % din suprafața corpului, gradul 2-3, ambii conștienți. De asemenea a mai fost preluat un băiat de 4 ani, fără arsuri, care a fost transportat la spital pentru supraveghere medicală.

Polițiștii criminaliști au deschis o anchetă la fața locului pentru a încerca să stabilească ce s-a întâmplat. Traficul rutier pe bulevardul Mamaia a fost restricționat și deviat timp de mai multe ore, până când criminaliștii au terminat cercetările.

Mașina care a luat foc este o autorulotă, model mai vechi, dar care se pare că fusese proaspăt achiziționată de familia respectivă, având încă numere de înmatriculare roșii (provizorii).

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*