FOTO VIDEO O altă unitate de alimentație publică din Eforie Nord găsită cu nereguli grave de către inspectorii OPC

Inspectorii OPC au constatat deficiențe majore în complexul Berlin din Eforie Nord. FOTO OPC Constanta

Controalele inspectorilor OPC s-au întețit în ultima vreme, fiind vizate în special unități de alimentație publică din Eforie Nord și Sud. Ultima societate comercială „călcată“ a fost autoservirea, dar și zona de cazare „Berlin“ din Eforie Nord.

Potrivit șefului OPC Constanța, aici au fost găsite mai multe nereguli, de la carne expirată sau ținută în condiții improprii, până la mizerie. „Au fost retrase 344 kg diverse produse și materie primă carne, în valoare de aproximativ 23.000 lei. Pentru această abatere și pentru cea a depozitării precare a fost aplicată amenda de 10.000 de lei. De asemenea a mai fost aplicată o amendă de 30.000 lei pentru împiedicarea controlului, în sensul tăinuirii unei zone de depozitare și preparare. Aici s-a luat măsura opririi activității de alimentație publică și s-a făcut propunerea de emitere a dispoziției de oprire definitive“ a declarat Horia Constantinescu, șeful OPC Constanța.

Inspectorii OPC au verificat șui spațiul de cazare a complexului Berlin. Aici s-a dispus oprirea temporara pentru prestări servicii pentru un număr de cinci camere care prezentau deficiențe majore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*