FOTO VIDEO Nemții, tot nemți, chiar și pe Cod Portocaliu. Un Tomograf, programat să ajungă la Ovidius Clinical Hospital astăzi, a fost livrat la ora 9.00

Tomograf nou adus la Ovidius Clinical Hospital
Tomograf nou adus la Ovidius Clinical Hospital

Atunci când vine vorba de seriozitate și de sănătatea pacienților, nimic nu le poate sta în cale unor șoferi determinați.

La Ovidius Clinical Hospital era programat să ajungă pe 28 februarie un computer tomograf. TIR-ul trebuia să plece din Germania și să străbată mai multe țări aflate sub Cod Portocaliu de ninsoare, ger și viscol. Ultimele sute de kilometri erau cele mai grele pentru că drumurile din Dobrogea sunt în mare parte închise. Medicii nu mai aveau nicio speranță că aparatul va ajunge la Ovidius Clinical Hospital la timp. Cu toate acestea…

“Am fost anunțați în urmă cu două săptămâni că vor veni cu Computerul Tomograf pe 28 februarie, la ora 9.00. Mă așteptam să intârzie din cauza vremii și a drumurilor, însă ieri la ora 23.00 am primit mesaj că transportul a ajuns și este în orașul Ovidiu. Astăzi la ora 9.00 erau în curtea spitalului. Le mulțumim pentru profesionalism”, a declarat, pentru Constanța NEWS, Adrian Mociu, directoul executiv al Ovidius Clinical Hospital.

Aparatul medical recepționat de spitalul privat din Constanța este un Siemens Somatom Scope – un computer tomograf cu 32 slice-uri care poate fi folosit pentru întreaga patologie în care se impune investigație imagistică.

Ovidius Clinical Hospital urmează să primească în perioada imediat următoare toate autorizațiile pentru folosirea acestuia.

Echipamentul medical este unul nou, de producție 2018 și a costat peste 200.000 Euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*