FOTO VIDEO Moș Crăciun a sosit la Cumpăna. Mariana Gâju: “Este o tradiție ca an de an, de Sfintele Sărbători, copiii noștri să fie pe primul loc”

Moș Crăciun a adus cadouri la Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

A fost bucurie pentru copiii din Cumpănă. Ei l-au întâmpinat, miercuri, pe Moș Crăciun, care a avut mai multe ajutoare de nădejde. Administrația publică locală s-a implicat ca în fiecare an și a oferit cadouri de Crăciun. Darurile au fost împărțite și de ajutoarele lui Moș Crăciun, care au fost consilieri locali și funcționari publici.

Peste 700 de copii s-au strâns la campusul școlar din Cumpăna în așteptarea lui Moș Crăciun. Au fost aici copii de la creșă, de la cele trei grădinițe , dar și de la Liceul Nicolae Dumitrescu.

Primarul Mariana Gâju a declarat pentru CTnews că au fost oferite peste 2800 de pachete acestor copii din Cumpăna.

“Este o tradiție ca an de an la Cumpăna, de Sfintele Sărbători, copiii noștri să fie pe primul loc, cum este firesc în fiecare familie. Administrația publică locală Cumpăna, indiferent cât de greu a fost anul, a adus această bucurie și astfel Moș Crăciun astăzi oferă 2.811 pachete constând în dulciuri, copiilor de la creșă, cele trei grădinițe și liceul Nicolae Dumitrescu din localitate.

Aici, în campusul școlar, avem 711 elevi de la clasa a V-a la clasa a XII-a, care se bucură în momentul în care Moș Crăciun însoțit de ajutoarele sale, consilieri locali, funcționari publici, le oferă acestora dulciurile. Le dorim sănătate lor, membrilor famililor, părinților lor și nu în ultimul lor Moș Crăciun să vină și acasă la ei și să continue această dărnicie a sa, dăruindu-le tot ceea ce înseamnă bucurie”, a afirmat Mariana Gâju.

Următoarea oprire a caravenei lui Moș Crăciun de la Cumpăna a fost la Grădinița Paradisul Copiilor. De aici, primarul comunei Cumpăna a transmis și un mesaj pentru locuitori.

“De la grădinița Paradisul Copiilor, grădiniță în care avem tinerele vlăstare, dorim tuturor locuitorilor comunei Cumpăna sănătate, pace, armonie în casele dumnealor, dar cu credință și multă, multă dragoste față de tot ceea ce înseamnă copil, persoană vârstnică, să putem să le fim alături, nu doar la sfârșit de an, ci de-a lungul anului 2022, în care vom păși peste câteva zile. Multă, multă bucurie, alături de cei dragi. Crăciun fericit! La mulți ani!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*