FOTO VIDEO Mii de constănțeni au vizitat, duminică, Delfinariul, Acvariul sau Microrezervația din Constanța

Mii de constănțeni au vizitat, duminică, Delfinariul, Acvariul sau Microrezervația din Constanța FOTO: Delfinariul Constanța
Spectacol la Delfinariu din Constanța FOTO: Delfinariul Constanța

Peste 2.000 de persoane au ales să-și petreacă timpul liber, duminică, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

„O zi frumoasă de primăvară – vară, care a însemnat vizită la Microrezervație, Acvariu și Delfinariu, în condiții de distanțare fizică, grijă față de sănătatea copiilor și responsabilitate față de mediu”, a comentat directorul complexului, Adrian Bâlbă.

Adulți și copii deopotrivă s-au bucurat de fiecare dintre momentele petrecute în secțiile complexului muzeal, în condiții de siguranță, cu mască în încăperi și cu distanțare fizică.

Astfel, peste 420 de persoane au mers să vadă una dintre cele trei reprezentanții ce au avut loc pe parcursul zilei la Delfinariu, în timp ce alte aproape 1.250 de persoane s-au plimbat pe aleile Microrezervației și au admirat păsările și animalele expuse. Totodată, peste 260 de persoane au vizitat pe parcursul zilei Acvariul aflat pe faleza Cazinoului din Constanța. Încasările totale ale celor trei secții ale complexului muzeal au depășit, duminică, 15.500 de lei.

Reprezentanții complexului muzeal se așteaptă ca și în cursul zilei de luni constănțenii să meargă în număr mare la Delfinariul, Acvariul sau Microrezervație, deoarece de 1 iunie toți copiii, până la 18 ani, dar și studenții, au acces liber.

„Această minivacanță de 1 iunie vine cu un program prelungit la Acvariu până la ora 20.00, Microrezervația până la ora 18.00, iar reprezentațiile la Delfinariu vor avea o cronologie diferită 11.00, 14.00 și 17.00, pentru a avea o acoperire mai bună a cererilor cetățenilor”, a mai precizat Adrian Bâlbă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*