FOTO VIDEO Mariana Gâju, la preluarea celui de-al șaselea mandat de primar al comunei Cumpăna: “Dorință, credință și suflet să avem, să muncim pentru fiecare locuitor al comunei”

Mariana Gâju a preluat un nou mandat de primar al comunei Cumpăna. FOTO Paul Alexe

Mariana Gâju, vechiul și noul primar al comunei constănțene Cumpăna, a depus, astăzi, jurământul de învestitură. Realeasă cu o largă majoritate (64,61 la sută din voturile cumpănenilor prezenți la vot), Mariana Gâju a depus jurământul în prezența subprefectului Aura Bozdoacă, a noilor consilieri locali aleși în urma votului din 27 septembrie, precum și a reprezentanților comunității care, prin votul lor, i-au oferit cel de-al șaselea mandat în fruntea administrației publice locale.

Vizibil emoționată, Mariana Gâju a declarat în fața celor prezenți că le mulțumește locuitorilor comunei Cumpăna pentru încrederea oferită și promite că, dincolo de funcția ocupată, de culoarea politică, împreună cu echipa consilierilor locali va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a duce la împlinire proiectele cerute de comunitate.

Un nou mandat, o nouă provocare pentru 2020-2024. Este, dacă vreți, continuarea muncii pe care am depus-o împreună cu echipa consilierilor locali și cea a administrației publice locale timp de 20 de ani. Proiectele vin de la sine, proiectele pe care le-am prezentat în ultima campanie electorală, multe dintre ele sunt deja începute, în sensul că am depus documentele necesare, a declarat Mariana Gâju.

În opinia primarului din Cumpăna, adevărata provocare o reprezintă depășirea eventualelor dificultăți care ar putea veni din faptul că reprezintă un partid aflat în opoziție, atât la nivel național, cât și pe plan local. Totuși, Mariana Gâju nu vede un inconvenient în această situație și speră că toți vor înțelege că, dincolo de culoarea politică, proiectele vin în întâmpinarea nevoilor locuitorilor comunei.

Provocarea constă în a depăși piedicile pe care le putem întâmpina, fie de la nivel ministerial, fie de la nivelul local. Însă, când lucrezi cu credință, când lucrezi cu oamenii lângă umărul tău, când ai alături profesioniști și consilieri locali care nu judecă după culori politice, aceste greutăți pot fi depășite. Cu această credință în suflet pornesc în acest al șaselea mandat, pentru binele fiecărui locuitor al comunei Cumpăna. Acasă, la Cumpăna, este loc sub soare pentru toată lumea. Dorință, credință și suflet să avem, să muncim pentru fiecare locuitor al comunei Cumpăna, a punctat primarul comunei constănțene.

De asemenea, Mariana Gâju crede că va avea o colaborare bună, eficientă și în folosul locuitorilor comunei, în implementarea marilor proiecte, cu noul președinte al Consiliului Județean Constanța, liberalul Mihai Lupu.

Întotdeauna am colaborat cu reprezentanții altor partide politice. Atunci când nu vor înțelege că în Cumpăna sunt locuitori de toate culorile politice, atunci voi face public. Dar, până atunci, eu pornesc la drum cu respectul cuvenit și dorința de a duce la îndeplinire proiectele pe care ni le-am propus, a subliniat Mariana Gâju.  

În componența noului Consiliu Local al comunei Cumpăna, se regăsesc 11 reprezentanți ai Partidului Social Democrat și câte trei ai Partidului Național Liberal și ai Alianței USR-Plus. Dintre aceștia, au depus jurământul de învestitură 15, alți doi retrăgându-se pentru a accepta alte funcții.

În locul acestora, la prima ședință de consiliu local vor fi învestiți înlocuitori de pe listele cu supleanți ai partidelor. Cei 15 consilieri locali care și-au preluat mandatul sunt: Cetin Apti, Constantin Bălan, Iulian Brînză, Liviu Cordunianu, Gheorghe Dănilă, Georgiana Dină, Elena Drăgoi, Aurel Ilioiu, Victoria Braga, Florin Vasile Imoșanu, Marius Ioniță, Florin Neagu, Mihai Valeriu Petcu, Adriana Sticleț și George Cosmin Tufă,

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*