FOTO VIDEO La Constanța au fost distruse 1,8 tone de droguri capturate în perioada 2001-2009 în mai multe dosare penale

Locul a fost împânzit de mascați. FOTO CTnews.ro

Au fost distruse cantități importante de heroină, cocaină, cannabis, rezină de cannabis, amfetamină, opium, M.D.M.A., dar și bunuri care poartă urme de droguri, toate acestea fiind confiscate în dosare penale în perioada 2001 – 2009. Distrugerea s-a realizat cu sprijinul unui operator autorizat pentru distrugerea de substanţe periculoase.

În urma cântăririi, a rezultat cantitatea de 1,8 tone de droguri, care au fost transportate sub pază strictă în localitatea Lumina, acolo unde are punctul de lucru societatea specializată în distrugerea de substanțe periculoase.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*