FOTO VIDEO Accident mortal la Hanu Morilor – un tânăr a decedat, iar prietena sa minoră, a fost rănită

În urma impactului dintre autoturism și autobuz, un tânăr și-a pierdut viața. FOTO IPJ Constanța

Un grav accident rutier s-a produs duminică dimineață, în apropiere de Hârșova, în intersecția Hanul Morilor.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, evenimentul s-a înregistrat pe DN 2A, în zona intersecției de la Hanul Morii. Un tânăr, de 24 de ani, din județul Vrancea, a condus un autoturism Audi, cu volan pe partea dreaptă și din cauza neatenției în trafic, nu a păstrat distanța de siguranță față de autobuzul de transport persoane din fața sa care a oprit la o trecere de pietoni. În aceste condiții, mașina sa a intrat în impact cu autobuzul, cu partea dreaptă față, respectiv stânga spate.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a intrat sub autobuz, plafonul fiind despicat. Șoferul, în vârstă de 24 de ani nu a avut nici o șansă, fiind rănit grav la cap. Prietena sa de 17 ani aflată pe locul din dreapta față a scăpat cu răni, fiind transportată la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*