FOTO VIDEO Invazie de gărgărițe în stațiunile românești de la Marea Neagră

Invazie de gărgărițe în stațiunile românești de la Marea Neagră. FOTO Florin Boboc

Este invazie de buburuze în zona de litoral a județului Constanța, cel mai probabil din cauza temperaturilor mult prea ridicate din ultimele zile.

Mii de buburuze au invadat plajele de la malul Marii Negre, din Mamaia până în Mangalia, micile insecte formând covoare vii în curţi, pe străzi și mașini şi chiar în case, așezându-se oriunde nimeresc, de multe ori direct pe oamenii care se relaxează pe nisip.

Specialiştii spun că acest fenomen este legat de vremea capricioasă din ultima perioadă, încălzirea bruscă a vremii ducând la înmulțirea necontrolată de buburuzelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*