FOTO VIDEO Incendiu puternic la un motel din Sibioara. Unitatea a fost distrusă în totalitate

Incendiu la un motel din Sibioara. FOTO ISU Dobrogea

Un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă, 2 februarie, la un motel din localitatea Sibioara. Focul s-a extins cu repeziciune la toată unitatea, care a fost distrusă în totalitate.

Nouă pompieri cu două autospeciale de stingere de mare capacitate din cadrul Stației Midia au intervenit la incendiul produs la un motel din Sibioara. La ajungerea echipajelor incendiul se manifesta cu ardere generalizată, la imobilul compus din parter și etaj.

Motelul era format din restaurant si terasa la parter, iar la etajul unu avea 9 camere și o spălătorie. Suprafață totală desfășurată este de aproximativ 1000 metri pătrați.

Nu au fost persoane evacuate deoarece motelul era închis, el funcționând doar în timpul sezonului estival. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*