FOTO VIDEO Incendiu puternic în stațiunea Mamaia la terasa și restaurantul Laguna

Incendiul s-a extins și a făcut pagube, FOTO ISU Dobrogea

Un incendiu puternic a distrus parțial terasa și restaurantul hotelului Laguna din stațiunea Mamaia în noaptea de 4 spre 5 septembrie. Focul a izbucnit de la o magazie și s-a extins, fiind necesară evacuarea unor turiști din hotel.

Focul a fost observat în jurul orei 1.00, la fața locului fiind trimise două autospeciale de stingere ale ISU Dobrogea. Până la ajungerea pompierilor, aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat din hotel, incendiul fiind exact lângă acesta. Trei persoane au fost asistate medical la fata locului fără a fi transportate la spital.

După aproximativ o oră și jumătate, s-a reușit stingerea incendiului, arzând, aproximativ 100 mp din terasă, 20 mp din restaurant, o magazie de depozitare a ars în totalitate. De asemenea, a fost degradată și bucătăria de la fum, peretele exterior al hotelului și lateralul unei autoutilitare.

Se pare că incendiul a izbucnit de la un scurt circuit electric.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru distrugere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*