FOTO VIDEO Incendiu la sediul principal al SPIT Constanța

Pompierii au intervenit pentru a localiza și stinge incendiul. FOTO ISU Dobrogea

Pompierii constănțeni au intervenit în forță luni după amiază, după ce la sediul principal al Serviciului Public de Impozite și Taxe – SPIT a izbucnit un incendiu.

La fața locului au fost trimise trei autospecialele de stingere cu apa și spuma și două autoscări. Pompierii au localizat incendiul la ultimul etaj al clădirii.

Informații preliminare ale ISU Dobrogea: de la ghena de gunoi incendiul s-a extins pe tubulatura până la etajele superioare. Se lucrează pentru localizare și pentru a evita extinderea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*