FOTO VIDEO Incendiu la Maritimo. Toți clienții au fost evacuați după ce a luat foc un tablou electric

Fum pe culoarele de la Maritimo. FOTO it-blog.ro Ciuca Valeriu
Fum pe culoarele de la Maritimo. FOTO it-blog.ro Ciuca Valeriu

Mult fum înecăcios și panică generală. Așa poate fi descrisă atmosfera care a cuprins centrul comercial Maritimo, la puțin timp după ora 19.00 a zilei de marți, 1 noiembrie.

Echipajele de Pompieri și Ambulanță au intervenit pentru evacuarea celor care se aflau în Mall, dar oamenii au reușit să iasă în timp util. Forțele de intervenție au inspectat zona și au constatat că incendiul s-a declanșat la un tablou electric. Incendiul a fost stins de angajații centrului comercial, dar fumul gros a persistat pe culoare vreme de aproape o oră. Acesta este motivul pentru care clienții au fost evacuați.

Probleme au fost și în parcarea subterană a Mall-ului, acolo unde din tavan a început să curgă o cantitate mare de apă.

Pompierii militari au căutat vreme de jumătate de oră oamenii rătăciți în diverse magazine pentru a se asigura că nimeni nu a fost afectat de fum sau și-a pierdut cunoștința din această cauză. A fost declanșată și o anchetă care va scoate la iveală cauza incendiului.

Update: Reprezentanții Maritimo (VIVO!) au transmis un punct de vedere oficial:

“Incidentul cauzat de rețeaua electrică marți seară în cadrul Auchan s-a petrecut în locația deținută de hypermarket. Echipa VIVO! Constanța și-a oferit întregul sprijin pentru ca această situație să fie rezolvată cât mai rapid, resticționând imediat accesul în zona Auchan și închizând magazinele aflate pe culoarul din imediata apropiere.

Echipe specializate din rândul autorităților s-au aflat la fața locului și au efectuat o verificare și evaluare amănunțite pentru a se asigura că zona este protejată și securizată. Un raport va fi emis în acest sens la finalul cercetărilor.

Unitățile electrice ale centrului comercial, care sunt complet independente de punctul electric al hypermarket-ului, sunt complet funcționale”, au declarat reprezentanții VIVO!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*