FOTO VIDEO Incendiu într-un apartament din Constanța: o femeie în vârstă de 83 de ani, evacuată în siguranță

Incendiu într-un apartament din Constanța. FOTO: Florin Boboc

Pompierii constănțeni au intervenit în după-amiaza zileei de miercuri, 24 mai, pe Aleea Hortensiei, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise într-un apartament situat la etajul al nouălea din blocul E2.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la locul incidentului au fost trimise mai multe echipaje, printre care trei autospeciale de intervenție, o autoscara, un echipaj de descarcerare și personal SMURD și de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța.

Din apartamentul afectat de incendiu a fost evacuată în siguranță o femeie în vârstă de 83 de ani. Aceasta a primit asistență medicală de la cadrele medicale prezente la fața locului, însă nu a suferit arsuri în urma incidentului. Alte aproximativ 40 de persoane, inclusiv copii, au fost evacuate din imobilul respectiv pentru a li se asigura siguranța.

Datorită promptitudinii intervenției pompierilor, incendiul a fost lichidat într-un timp scurt, limitând astfel extinderea flăcărilor și minimizând pagubele materiale. Cauzele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite în urma unei anchete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*