FOTO VIDEO Grav accident rutier în zona Popasului Tașaul – o mașină s-a răsturnat pe câmp

Victimele accidentului au primit primul ajutor medical

Mai multe au fost grav rănite după ce o mașină a scăpat de sub control și s-a răsturnat pe câmp. La fața locului au intervenit echipaje medicale ale SAJ, elicopterul SMURD și un echipaj al ISU Dobrogea.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la ora 13,40, femeie, 44 ani, a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Constanța către Mihai Viteazul și ajungând la km 267, pe raza de acțiune a indicatorului Depășirea Interzisa, s a angajat în depășirea unui ansamblu de vehicule, condus de un bărbat în aceeași direcție.La reintrarea pe banda corespunzătoare direcției de deplasare, a acroșat partea dreapta fata a capului tractor și a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile către dreapta.

Accidentul s a soldat cu vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a pasagerei dreapta fata și vătămarea corporală gravă a pasagerilor din spate in vârstă de 69 ani și 74 ani.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*