FOTO VIDEO Femeile din Cumpăna au fost sărbătorite. Mariana Gâju: “La începutul primăverii timpul se oprește în loc pentru a aduce un omagiu femeilor”

Mariana Gâju. FOTO Adrian Boioglu

A devenit o tradiție ca Primăria și Consiliul Local Cumpăna să își sărbătoarească doamnele și domnișoarele de 8 Martie. Și în acest an sute de femei care locuiesc în comună au răspuns prezent la invitația primarului Mariana Gâju.

Locul de întâlnire a fost un restaurant din Constanța, iar femeile s-au simțit cu adevărat speciale, într-o atmosferă deosebită. La începutul petrecerii, Mariana Gâju a ținut să transmită un mesaj femeilor prezente.

“Vă mulțumesc că v-ați încumentat să veniți să petreceți cu țărăncile de la Cumpăna, cum spunea cineva. Sunt doamne în adevăratul sens al cuvântului pentru că sunt femei cu caracter. În fiecare an, la începutul primăverii, timpul se oprește în loc pentru a aduce un omagiu femeilor. Femeile nu se găsesc doar în calendare. Vin și de pe pajiștea de la Cumpăna.

Dragi doamne, sunteți cele mai extraordinare ființe pentru că aduceți viață pe Pământ, pentru că scrieți cu litere mari în calendarul vieții continuarea vieții pe Pământ. Aveți un caracter puternic. Sunteți cele mai de neînvins ființe. Niciodată doar gingașe, niciodată doar o pată de culoare, sunteți stâncile care atunci când ați căzut, v-ați ridicați cu demnitate ca și cum nici măcar nu v-ați împiedicat, darămite să cădeți”, a spus Mariana Gâju.

Ea le-a urat femeilor să fie respectate și iubite.

“Forța unei femei ca Mariana Gâju vine de la această familie a femeilor Marianei Gâju. Însă nu doar de la femei, ci de la bărbații noștri, și de la soții, prietenii, copiii noștri. De acolo ne vin forța și puterea ca noi astăzi să vă spunem încă o dată La mulți ani, femeie dragă! Fii respectată, fii iubită de cei ai familiei proprii, dar și de cei ai familiei comunității. Fiți respectate de vecini, de rude, de oamenii comunei Cumpăna. Vă spun La mulți ani cu sănătate!”, a declarat Mariana Gâju.

Invitată specială la această petrecere a fost Marilena Dragnea, subprefect al județului Constanța.

Este un eveniment superb. Doamna Gâju nu poate să facă decât evenimente superbe. Le doresc doamnelor un sincer La mulți ani! Este ziua lor, este o zi de primăvară și sper să petrecem împreună un timp superb, de calitate. Evenimentul este la superlativ”, a spus Marilena Dragnea.

O femeie care locuiește în Cumpănă a afirmat că Mariana Gâju face întotdeauna evenimente de mare amploare.

Primesc cu drag fiecare invitație. Nu avem cum să îi refuzăm invitația doamnei Gâju, pentru că dânsa, întotdeauna face evenimente de mare amploare. Este un om senzaționale. Sunt locuitoare a comunei Cumpăna și ne bucurăm că o avem alături de noi. Face atât de multe pentru comuna noastră și o iubim”, a povestit localnica din Cumpăna.

Femeile prezente la eveniment s-au bucurat de fiecare moment. Au dansat, au petrecut, iar la final au avut parte și de un tort delicios.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*