FOTO VIDEO Explozie într-un apartament din Constanța. O femeie a fost grav rănită

Explozie într-un bloc din Constanța. FOTO CTnews.ro

O explozie s-a produs duminică, într-un apartament din municipiul Constanța, iar o femeie a fost grav rănită, suferind arsuri pe aproape o treime din suprafața corpului.

Pompierii au fost chemați să intervină la o explozie urmată de un incendiu la un bloc de pe Aleea Topolog din municipiul Constanța.

În jurul orei 13.24 prin apel unic de urgență la 112 am fost solicitați să intervenim în Constanța pe Aleea Topolog numărul 26 unde a avut loc o explozie urmată de incendiu al un apartament. La fața locului au fost alocate echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului Palas și anume două autospeciale de stingere și o autoscară și un SMURD B, de la Detașamentul Fripis un echipaj de descarcerare, iar de la Detașamentul Port o autospecială de transport victime multiple. Echipajul de descarcerare care a ajuns primul la fața locului a intervenit cu stingător și a lichidat incendiul care se manifesta la aragaz”, a transmis ISU Constanța.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma evenimentului.

Au fost două victime, una dintre acestea prezenta arsuri de gradul doi pe o suprafață de 25-30% din suprafața corpului, iar cealaltă cu atac de panică. Acestea au fost preluate de echipajele SAJ și echipajul SMURD. Ulterior cea cu arsuri a fost transportată la spital”, a mai anunțat ISU.

De asemenea, în urma exploziei a fost afectat și un autoturism care era parcat în apropiere, acesta având luneta spartă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ce fel de om poate trai in halul ala ? Saracia e ceva ce pot sa inteleg. Da cand nici macar nu intretii putinul pe care il ai, asta nu mai e doar saracie. Da o matura din cand in cand, arunca gunoiul, sterge praful, nu e nevoie de bani pentru niciuna din ele. Un bradut de masina atarnat pe geamul de la balcon e singurul semn de igiena si civilizatie din apartamentul ala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*