FOTO ViDEO Explozie de butelie într-un bloc din Constanța. O femeie a fost rănită și mai multe apartamente afectate de deflagrație

Explozie într-un bloc din Constanța. FOTO ISU Dobrogea
Explozie într-un bloc din Constanța. FOTO ISU Dobrogea

O explozie puternică a avut loc într-un apartament situat la parterul unui bloc din Constanța. Pompierii militari au fost anunțați că deflagrația a avut loc în imobilul de pe strada Bradului, nr. 1, din zona Palas.

Patru apartamente au fost afectate de explozie, iar ușile mai multor locuințe au fost deformate.

O femeie în vârstă de 76 ani care se afla în apartament a ajuns la spital. Medicii de la Serviciul de Ambulanță Constanța spun că aceasta a suferit arsuri la nivelul feței, dar este stabilă și conștientă.

Revenim cu amănunte…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*