FOTO VIDEO Drumul Județean 224, inundat în urma unei ploi torențiale ce a durat o oră

Drumul Județean 224, inundat în urma unei ploi torențiale

O ploaie torențială ce a durat aproximativ o oră a provocat inundarea unei porțiuni a DJ 224 Medgidia – Tortoman – Siliștea și a câmpului din vecinătate, dar fără să provoace stricăciuni în comunele Tortoman si Siliștea.

Potrivit reprezentanților RAJDP Constanța, circulația în zonă a fost oprită până ce apa s-a scurs, iar carosabilul a fost curățat cu ajutorul a două utilaje, o wolla și un unimog cu perie.

„Nu sunt pagube în zona drumului și nu sunt pagube materiale nici în comunele Tortoman și Siliștea”, au precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*