A murit Marian Iordache, consilier județean al PNL și fost primar al Medgidiei

Marian Iordache, consilier al primarului din Cernavodă. FOTO CTnews.ro

Marian Iordache, consilier județean din partea Partidului Național Liberal și fost primar al Medgidiei, a murit duminică seara.

Marian Iordache, în vârstă de 59 de ani, a decedat pe data de 13 septembrie în locuința sa. El s-ar fi înecat în timp ce mânca, soția sa a încercat să-l ajute, la fel și unii dintre vecinii, dar nu a putut fi salvat

Marian Iordache era consilier județean din 2016 din partea PNL. De asemenea, în ultimii patru ani a fost consilier al primarului orașului Cernavodă, Liviu Negoiță.

Marian Iordache a fost primar al municipiului Medgidia tot din partea PNL între 2008-2016.

Marian Iordache a fost unul dintre cei mai tineri oameni din administrația publică locală din Constanța. El și-a început cariera în 1991 la Medgdia. Ulterior a deținut funcția de viceprimar, consilier local, primar pentru mai multe mandate și consilier județean al Partidului Național Liberal.

Marian Iordache a acordat un ultim interviu publicației Constanța NEWS pe 10 septembrie 2020.

Condoleanțe, familiei!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*