FOTO VIDEO Complexul Sportiv din Cumpăna se apropie de jumătatea lucrărilor. Fundațiile pentru clădiri și tribune au fost deja turnate

Complexul Sportiv Cumpăna
Complexul Sportiv Cumpăna

Complexul sportiv din Cumpăna va fi gata în mai puțin de un an. Constructorul a realizat fundațiile pentru tribune și corpul de cazare și va începe în curând să ridice pereții clădirilor.

La cinci luni după ce a primit finanțarea de 11,5 milioane de lei, Comuna Cumpăna se poate lăuda că este singura din județul Constanța care va avea un astfel de complex multi-funcțional construit de la zero.

Viceprimarul Florin Neagu spune că profită de fiecare zi cu temperaturi pozitive pentru a termina cât mai repede lucrările de la exterior. El susține că toate construcțiile sunt realizate în proporție de 30%.

“Constructorul ne-a asigurat că până la începerea iernii, clădirea din spatele nostru va fi finalizată ca peste iarnă să se poată lucra la interioare. Același lucru se va întâmpla și cu tribunele. În zona de cazare sunt 20 de spații duble, băi proprii, sală de conferințe, bucătărie, vestiare, pentru sportivii care vor fi în deplasare”, a declarat Florin Neagu, viceprimarul comunei Cumpăna, pentru Constanța NEWS.

Termenul de finalizare al proiectului este estimat pentru luna august 2018.

Complezul sportiv va găzdui ăn gradene peste 840 spectatori, iar Primăria Cumpăna speră că acest proiect va aduce în localitate sportivi noi, interesați să facă performanță, dar va avea și toate condițiile necesare pentru echipele existente.

Construcia va cuprinde un teren de fotbal, teren de oină, teren de baschet, pistă de atletism cu zone pentru alergare, aruncarea ciocanului, aruncarea discului și aruncarea greutății, teren de handbal, două terenuri de tenis și un teren de volei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*