VIDEO Cinci răniți într-un accident de microbuz la Medgidia

Accident de microbuz în Medgidia
Accident de microbuz în Medgidia

Cinci persoane care se aflau într-un microbuz au ajuns la spital după ce mijlocul de transport în comun în care se aflau a fost izbit în plin de o mașină de teren și aruncat pe trotuar.

Accidentul a avut loc la puțin timp după ora 14.00 a zilei de vineri, 10 iunie. Martorii spun că microbuzul circula regulamentar pe strada Ovidiu din Medgidia. La intersecția cu strada Romană, autoturismul Ford cu numărul de înmatriculare B 700 CIV nu s-a asigurat și i-a tăiat fața microbuzului.

Impactul dintre cele două vehicule a făcut ca mijlocul de transport în comun să fie deviat către trotuar. Cinci pasageri aflați în el au fost răniți și au ajuns la Spitalul Medgidia pentru primele investigații medicale.

UPDATE: Iată și raportul oficial al Poliției Rutiere:

“La data de 10.06.2016, în jurul orelor 14:10, numitul C.I.V-(bărbat de de 68 ani din Orş. Ovidiu), a condus autoturismul, Ford Kuga pe Str. Română din mun. Medgidia, circulând dinspre Str. Tineretului şi ajungând la intersecţia dirijată, cu Str. Ovidiu, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier ,,STOP”, nu a acordat prioritate de trecere, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune laterală cu microbuzul, Mercedes-Benz Sprinter, care efectua transport public local de persoane, condus de numitul M.B. (bărbat de 40 ani, din Medgidia), care circula pe Str. Ovidiu, din partea stângă a auto. Ford Kuga, pe drumul prioritar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui număr de 5 persoane, toţi călători în microbuzul de transport public de persoane, care au fost transportaţi, cu un echipaje de ambulanţă şi SMURD, la Spitalul Mun Medgidia unde au primit diagnosticul: policontuzionat prin accident rutier, cu toţii fiind transporaţi ulterior la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru efectuarea de investigaţii medicale suplimentare.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*