FOTO VIDEO Cerere în căsătorie pe Podul Îndrăgostiților din parcul Tăbăcărie. Cine este cuplul misterios?

Cerere în căsătorie pe Podul Îndrăgostiților din Constanța. FOTO Luca Arșinel
Cerere în căsătorie pe Podul Îndrăgostiților din Constanța. FOTO Luca Arșinel

Imagini inedite surprinse de un fotograf profesionist la Constanța. Un cuplu trăia cel mai frumos moment al relației lor chiar pe Podul Îndrăgostiților din parcul Tăbăcărie.

La un moment dat, băiatul a scos o cutiuță care ascundea un inel și și-a cerut iubita în căsătorie. Imaginile postate duminică seara pe Facebook au făcut înconjurul Internetului și au adunat în mai puțin de o oră mii de like-uri și share-uri.

Fotograful Luca Arșinel mărturisește că nu și-a dat seama că este vorba despre o cerere în căsătorie decât după ce a ajuns acasă și a studiat cu atenție imaginile surprinse în parc.

“Ieri pe la apus mă aflam în parcul Tăbacăriei. În fața mea, chiar pe podul din parc se desfăsura o scenă romantică, scot aparatul foto din rucsac și încep să fotografiez. Mi-am dat seama că era vorba de o cerere în căsătorie . Ajuns acasă verific fotografiile, dau zoom în cadru și descopăr “cutia”. Este prima cerere în căsătorie ” la care iau parte” . Vreau ca aceste fotografii să ajungă la ei de aceea vă rog să share-uiți mai departe”, a povestit Luca Arșinel pe Facebook.

Dacă judecăm după reacția fetei surprinsă în imagini răspunsul a fost “Da!”

Imaginile de mai jos nu au neapărat legătură cu momentul cererii în căsătorie, dar ilustrează cel mai bine Podul Îndrăgostiților din parcul Tăbăcărie din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*