FOTO VIDEO Bărbat decedat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, recuperat de pompieri din lacul Tăbăcărie

Bărbat găsit mort în lacul Tăbăcărie. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat decedat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost recuperat de pompieri, duminică, din lacul Tăbăcărie. Corpul acestuia plutea la aproximativ 5-6 metri de mal.

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru a recupera trupul unei persoane care plutea pe lacul Tăbăcărie, la 5-6 metri de mal, în spatele City Park Mall. La fața locului s-au deplasat o autospecială a ISU Dobrogea și o ambulanță de la Serviciului Județean.

“Am fost solicitați să intervinim pentru recuperarea salvarea unei persoane care plutea pe lacul Tăbăcărie. La fața locului au fost dislocate de îndată o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Fripis, cu un echipaj din cadrul SAJ Constanța. Colegii mei au ajuns la fața locului și au tras persoana din lac. Din păcate aceasta a fost declarată decedată. Este un bărbat de aproximativ 60 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica.

Polițiștii aui deschis o anchetă în acest caz pentru identificarea persoanei respective și pentru a stabili modul cum aceasta și-a pierdut viața.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*