FOTO VIDEO Aproape 5.000 de mașini și 17.500 de persoane au trecut în 24 de ore prin punctele de trecere a frontierei din Constanța

Aglomerație în PTF Vama Veche. FOTO CTnews.ro

Românii se înghesuie să plece în vacanță în Bulgaria, dar pentru că nu își achiziționează vignetele de drum din timp, apare aglomerația în punctele de trecere a frontierei. În 24 de ore, în cele din județul Constanța au trecut aproape 5.000 de mașini, majoritatea prin Vama Veche.

Paștele în Bulgaria continuă să fie o alternativă pentru români, mai ales pentru constănțeni. Așa se face că în zilele de dinainte de sărbătoare, punctele de trecere ale frontierei din județul Constanța se aglomerează, valorile de trafic crescând simțitor. În zilele de 26 și 27 aprilie, coada de mașini spre Bulgaria se întindea pe aproximativ doi kilometrii din PTF Vama Veche. Problema este, spun reprezentanții Poliției de Frontieră, că majoritatea își cumpără vigneta pentru Bulgaria din vamă, aceasta putând fi achiziționată însă și online, prin intermediul site-urilor web: www.bgtoll.bg (acest site având și meniu în limba română) sau www.vinetki.bg, preţurile acestora rămânând neschimbate.

În ultimele 24 de ore, 26-27 aprilie, în punctele de trecere a frontierei din județul Constanța au tranzitat aproximativ 17.500 de persoane și 4.860 mijloace de transport, cel mai tranzitat fiind P.T.F. Vama Veche cu aproximativ 11.200 persoane și 2.870 mijloace de transport.

Într-o perioadă normală, tranzitează frontiera româno – bulgară, aproximativ 4000 persoane și 1400 mijloace de transport.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*