FOTO VIDEO Acțiune a forțelor de ordine de verificare a celor care circulă după ora 22.00 în Constanța. În prima noapte au fost aplicate sancțiuni în valoare de 40.700 lei

Echipaje ale forțelor de ordine au ieșit în stradă pentru a verifica restricția de circulație pentru cetățeni. FOTO Cătălin SCHIPOR

Forțe impresionante de ordine au luat cu asalt străzile din municipiul Constanța. Mașinile jandarmeriei, poliției și poliției locale, cu girofarurile pornite și mesajul cu sfatul de a sta în case pus pe difuzoare au început patrularea pe străzi.

În zonele intens circulate au fost organizate filtre, iar mașinile care circulă după ora 22.00 au fost oprite și verificate pentru a se vedea dacă respectă ultimele prevederi legale, respectiv Ordonanța Militară nr 2.

“În intervalul orar 22.00-06.00, în cadrul activității de verificare a măsurilor impuse de Ordonanța Militară nr. 2/2020, polițiștii constănțeni au aplicat 63 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art. 5, valoarea acestora fiind de 40.700 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*