FOTO VIDEO Acoperiș desprins de pe sala de sport din Medgidia și copac rupt de vânt în Constanța

Copac dărămat de vânt pe strada Răsuri din Constanța. FOTO Florin Boboc

Pompierii intervin după ce o bucată din acoperișul sălii de sport din Medgidia s-a desprins din cauza vântului puternic, dar și pentru a îndepărta o creangă căzută pe firele de electricitate în centrul Constanței. De asemenea, un copac a fost pus la pământ de vânt pe strada Răsuri.

Potrivit ISU Constanța, pompierii asigură măsuri PSI la un acoperiș desprins de pe sala de sport din Medgidia. La fața locului s-au deplasat două autospeciale.

De asemenea, pompierii s-au deplasat și pe strada Mircea cel Bătrân după ce o creangă a căzut pe firele de electricitate.

Vântul a pus la pământ și un copac de pe strada Răsuri din zona Trocadero, dar pompierii încă nu au fost solicitați să intervină aici.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*