FOTO VIDEO Accident spectaculos în apropiere de Valu lui Traian. Un autotren a intrat în pădure, după ce i-a explodat un pneu

Autotrenul scăpat de sub control s- a oprit cu greu după ce a rupt mai mulți copaci. FOTO Adrian Boioglu

Doar o minune a făcut ca în după amiaza zilei de marți, 4 iunie să nu se producă o tragedie pe DN 3, în apropiere de Valu lui Traian. 

Un autotren circula dinspre Valu lui Traian spre Constanța, iar la scurt timp după ce a ieșit din localitate, o anvelopă a explodat. Mastodontul de zeci de tone a scăpat de sub control, dar din fericire, nu a intrat pe contrasens ci a ieșit în afara părții carosabile, în pădure, unde a pus la pământ mai mulți copaci. Șoferul a sărit din mers din cabină pentru a-și salva viața.

La fața locului au ajuns echipaje ale poliției și Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, care i-au acordat asistență medicală conducătorului auto, dar acesta nu a necesitat transportarea la spital.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*