FOTO VIDEO Accident spectaculos în apropiere de Valu lui Traian. Un autotren a intrat în pădure, după ce i-a explodat un pneu

Autotrenul scăpat de sub control s- a oprit cu greu după ce a rupt mai mulți copaci. FOTO Adrian Boioglu

Doar o minune a făcut ca în după amiaza zilei de marți, 4 iunie să nu se producă o tragedie pe DN 3, în apropiere de Valu lui Traian. 

Un autotren circula dinspre Valu lui Traian spre Constanța, iar la scurt timp după ce a ieșit din localitate, o anvelopă a explodat. Mastodontul de zeci de tone a scăpat de sub control, dar din fericire, nu a intrat pe contrasens ci a ieșit în afara părții carosabile, în pădure, unde a pus la pământ mai mulți copaci. Șoferul a sărit din mers din cabină pentru a-și salva viața.

La fața locului au ajuns echipaje ale poliției și Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, care i-au acordat asistență medicală conducătorului auto, dar acesta nu a necesitat transportarea la spital.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*