FOTO VIDEO Accident rutier la ieșirea din Constanța spre Cumpăna. Un bărbat a ajuns la spital

Accident rutier la ieșirea din Constanța spre Cumpăna

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de duminică, 18 aprilie, în sensul giratoriu aflat la ieșirea din Constanța spre comuna Cumpăna, în urma căruia o persoană a ajuns la spital.

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două autoturisme, iar acesta s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

La fața locului au ajuns un echipaj de pompieri cu o autospecială de stins cu apă și spumă, un echipaj SMURD, precum și de la poliția rutieră.

În urma impactului nu a fost nimeni rănit, dar un bărbat în vârstă de 66 de ani a suferit un atac puternic de panică și a fost transportat la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*