CT BUS modifică de luni, 21 martie, traseul liniei 5B

CT BUS modifică luni, 21 noiembrie, traseul liniei 5B. FOTO: CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că, începând cu 21 martie, se modifică traseul liniei 5B.

Astfel, autobuzele de pe această linie vor circula pe sensul spre Cap Linie Sere pe următorul traseu:  – Gara CFR – Strada Theodor Burada – Bulevardul 1 Mai – Șoseaua Mangaliei – Strada Hatman Arbore – Strada Meșterul Manole – Strada Fântânele – Strada Comarnic – Strada Democrației – Strada Vârful cu Dor – Cap Linie Sere.

Astfel, linia 5B va parcurge suplimentar față de traseul actual și străzile Meșterul Manole, Fântânele și Comarnic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*